U2 - ik ben erbijHet was wederom een zenuwslopende toestand. Op tijd ingelogd, iedereen startklaar, telefoon bij de hand. Een nieuwe kans op tickets en exact dezelfde omstandigheden als een week geleden. De kans was dus weer nihil.

MAAR….jawel….dankzij Stans (het komt goed, heel goed!) ga ik nu naar U2. YES!!

Man had ook meegeleefd en ingelogd. Bijna met succes. Hij had me willen verrassen met kaarten voor hun concert in Glasgow. Hij kwam er alleen net op tijd achter dat het tickets waren voor een optreden in een pub van een lokale U2 tribute band. Hij vond het al zo’n koopje…€ 17,- per ticket.

Ik ga naar U2 en ben blij. Wat zal ik lekker slapen vannacht.

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je mijn columns in je mailbox ontvangen?

Voer dan hier je emailadres in:

Eerdere columns
Lees en luister
Muziek, (sterke) verhalen, toevallige gebeurtenissen, kunst, boeken, en nog meer muziek...
Columns in je mail

Bericht ontvangen als er een nieuwe column verschijnt? Vul hier je emailadres in: