In tijden dat ik aan huis gebonden ben, denk ik veel na over wat ik nog meer wil en kan. Terwijl de klok vrolijk doortikt, moet je de wereld natuurlijk niet lusteloos aan je voeten laten liggen. Tijd voor iets nieuws.

Mijn (toekomst)dromen schieten heen en weer van citytrips naar wereldreizen, van het bouwen van een tiny housje tot een grote woonboerderij en van een stukje schrijven tot een reeks bestsellers. Wat nou Zeven Zussen, over die ene Zus van mij kan ik zo tien boeken schrijven.

Soms kom je iemand tegen die ook net toe is aan een nieuw project. En die ook van schrijven houdt. Zoals Goet. ‘Als we onze krachten nou eens bundelen!’ zeiden we tegen elkaar. En zo kwam het. Samen met Marianne, alias Goet, ga ik nog meer schrijfmeters maken.

Onze avonturen kun je vanaf nu volgen op onze fonkelnieuwe website: Kroon & Goet

Het voelt toch een beetje als nieuwe schoenen…

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je mijn columns in je mailbox ontvangen?

Voer dan hier je emailadres in:

Eerdere columns
Lees en luister
Muziek, (sterke) verhalen, toevallige gebeurtenissen, kunst, boeken, en nog meer muziek...
Columns in je mail

Bericht ontvangen als er een nieuwe column verschijnt? Vul hier je emailadres in: